20 Temmuz 2009 Pazartesi

Taksim'de tinerci dehşeti

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde sevgilisi ile gezerken yanlarına yaklaşan ve tinerci olduğu öne sürülen zanlının para isteğine olumsuz yanıt veren Alman turist saldırıya uğradı.

Güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülenen olayda, zanlı bıçakladığı Alman turist ile yerde dakikalarca boğuştu. Hastaneye kaldırılan turist hayatını kaybederken, Türk sevgilisi gözyaşlarına boğuldu.

Alınan bilgiye göre, Osmanbey'deki Ramada Otel'de kalan Alman turist Gregor Kerkeling (50) ile sevgilisi Hatice Işık (35) İstiklal Caddesi'nde gezintiye çıktı. İddiaya göre, caddede ilerleyen çiftin yanına yaklaşan İbrahim Akyol isimli şahıs çiftten para istedi.

Tinerci olduğu öne sürülen zanlı aldığı olumsuz yanıt üzerine çılgına döndü.

SANİYE SANİYE BIÇAKLANMA ANI

Çevredeki güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedilen olayda, bir anda cebinden bıçağını çıkartan zanlı Gregor Kerkeling'e bıçaklamaya başladı. Alman turist aldığı bıçak darbeleri ile yere yığılırken, zanlı bıçaklamaya devam etti. Yerde yatan turistle bir süre boğuşan İbrahim Akyol, çevredeki vatandaşların koşuşturduğunu görünce turisti bırakıp kaçtı. Çevredeki vatandaşların da yardımı Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne kaldırılan Alman turist, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Gregor Kerkeling'in öldüğünü öğrenen Türk sevgilisi hastane önünde gözyaşlarına boğuldu.

Işık'ın bir arkadaşı da Gregor Kerkeling'in ölmeden önce ibadet için kiliseye gittiğini ve oradan dönerken bu olayın yaşandığını belirterek, "Kilise dönüşü böyle bir olayla karşılaştı. Neden saldırdıklarını bilmiyoruz. Ben kendisini 2 seneden beri tanıyorum" dedi.

Öte yandan, olayın ardından kaçmaya çalışan zanlı Taksim'de yakalandı. Gözaltına alınan zanlı sorgulanmak üzere Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

0 yorum:


Copyright © 2009 - Haber Olsun | Siteler