12 Ağustos 2009 Çarşamba

"Elimdeki poşette bomba var!"

Adana'da banka soyan zanlının kaçışı güvenlik kameralarına yansıdı.

Adana'da, bir banka şubesine girerek ''elimdeki poşette bomba var'' dediği öğrenilen ve müdahalede bulunan güvenlik görevlisiyle boğuştuktan sonra kaçan zanlının, uzaklaştıktan bir süre sonra kar maskesi ve siyah uzun kollu giysiyi çıkartıp beyaz tişörtle yoluna devam ettiği belirlendi.

Bir bankanın Gazipaşa Şubesine gelen siyah giysili ve kar maskeli zanlının, içeri girdikten hemen sonra elindeki poşeti göstererek, ''Elimdeki poşette bomba var'' dediği ve silahını istediği 4 yıllık güvenlik görevlisi İbrahim A'nın yaptığı müdahale bankanın güvenlik kameralarına yansıdı.

Çevredeki iş yeri ve binaların güvenlik kameralarını da incelemeye alan ekipler, zanlının bankadan çıktıktan sonra girdiği ara sokakta başındaki maske ve üzerindeki siyah uzun kollu giysiyi çıkardığını belirledi. Zanlının, beyaz tişörtle kaçtığı, çıkardığı giysileri de atmayarak elinde taşıdığı tespit edildi.

Henüz kimliği belirlenemeyen zanlının kaçış istikametindeki 5 Ocak Stadı'nın yakınlarında MOBESE kameraları olduğu, ancak, henüz sistem devreye girmediği için kayıt yapmadığı belirlendi.

A.A

0 yorum:


Copyright © 2009 - Haber Olsun | Siteler